Αυθορμητισμός ή απλά εκβιασμός, εν μέσω διαπραγματεύσεων; (video)

berykios

Για άλλη μία φορά ο Δήμος Βερύκιος χρησιμοποίησε το live της τηλεόρασης που εργάζεται για να βγάλει τα προσωπικά του-επαγγελματικά του… εσώψυχα!

Ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους του καναλιού σχετικές με το μέλλον του στην εκπομπή.  Όπως τόνισε, δέχτηκε περιφρόνηση από τις «καθεστωτικές δυνάμεις του Alpha»…

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Δημήτρη Φουρλεμάδη λέγοντας πως η διαπραγμάτευση είναι δύσκολη φού έχει τριπλή ιδιότητα. Του απόμακρου-τεχνοκράτη CEΟ, του Ιατρός (με βάση την Ψυχιατρική) και συνάμα του … Εξομολογητής (Παπάς δηλαδή).

Μίλησε για… καθεστωτικές δυνάμεις στο κανάλι, βάζοντας απέναντί του όλους, εκτός του Κοντομηνά και του Φουρλεμάδη. Τα έβαλε με το τμήμα των social media του σταθμού, λέγοντας χαρακτηριστικά «κάνω τον μαμάκα, δεν είμαι μαμάκας…».

«… θα σας αποκαλύψω ότι έχω καταθέσει πρόταση στη διεύθυνση και όχι στον Κοντομηνά. Και τα λέω αυτά γιατί ο Κοντομηνάς δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν μας ακούει και δεν θέλω άλλες φορτίσεις. Βρίσκομαι αυτές τις ημέρες σε μία συζήτηση με τον διεύθυνοντα σύμβουλο του σταθμού. Και είναι δύσκολη διαβούλευση μαζί του γιατί έχει μία τριπλή ιδιότητα, του απόμακρου CEO, του γιατρού – με ψυχιατρικές γνώσεις- και του εξομολογητή με την ιδιότητα του ιερέα. Δεν είναι εύκολο να καταλήξουμε κάπου. Ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα, να έχουμε καταλήξει. Όποια και αν είναι η απόφαση που θα πάρουμε από κοινού, εγώ τον Κοντομηνά- όσο στέκεται στο σανίδι και στα πόδια του – δεν θα τον εγκαταλείψω γιατί δεν εγκαταλείπω τους ανθρώπους. Θα μεριάσω όμως για να δουλέψει το σύστημα και να μην νιώθω περιφρόνηση. Μπορεί στην πρωινή παρέα να βρεθεί μία φόρμουλα, να είμαι μαζί σας, λίγες ημέρες της εβδομάδας, μέσω δορυφόρου από τα ξένα. ΄Η μπορεί να πάω στην Κύπρο. Αυτή η περιφρόνηση που ένιωσα αυτά τα δυόμισι χρόνια, όταν εμείς εδώ πέρα κάναμε ένα τέτοιο άλμα στην ενημέρωση, δεν μπορώ να την ανεχτώ! Δεν τους ζήτησα υλικά αγαθά. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο χρήμα. Δεν έχει να με σένα, με την Παλιαλέξη, έχει να κάνει με ηθικές πλευρές μίας επαγγελματικής σχέσης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα της εκπομπής χωρίς τον Δήμο Βερύκιο.

«Έλα μωρέ τώρα! Ουδείς αναντικατάστατος!», της απάντησε ο δημοσιογράφος…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *