Δεν τραβάει το δελτίο του ΣΚΑΪ

sia_kosioni

Με καθυστέρηση ενός μήνα παρουσιάστηκε το νέο σκηνικό του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Οι αλλαγές στα πρόσωπα ξεκίνησαν με την προσθήκη του Παύλου Τσίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα της ανανέωσης των ειδήσεων τα ηγετικά στελέχη του καναλιού στο Φάληρο. Παρά την προσπάθεια να τονωθεί το δελτίο από την παρουσία της Σίας Κοσιώνη, η έλλειψη κεντρικής ιδέας και μια σειρά λαθών υποβαθμίζουν σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι τίτλοι στην έναρξη του δελτίου -κακή αντιγραφή από εκπομπές του ΒΒC- είχαν χρησιμοποιηθεί με παρόμοιο εφέ στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και θεωρούνται πλέον ξεπερασμένοι. Το σκηνικό θυμίζει λίγο απογευματινό μαγκαζίνο, ενώ στο κέντρο της κατασκευής δεσπόζει το σήμα.. του σταθμού, με κάδρο που μοιάζει έντονα με το σήμα πασίγνωστης ελληνικής τράπεζας.
Το χειρότερο είναι η εμφανής έλλειψη προσαρμογής τεχνικών και δημοσιογράφων στα νέα δεδομένα.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα στην Κύπρο, ο ρεπόρτερ έδειχνε με λάθος χέρι στη γιγαντοοθόνη, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να δυσκολεύονται να κατανοήσουν τις υποδείξεις του. Μάλιστα, εξαιτίας της λανθασμένης τοποθέτησής του στο στούντιο, οι τηλεθεατές απολάμβαναν σχεδόν σε μόνιμη φάση την πίσω πλευρά του δημοσιογράφου από το πλάνο του εικονολήπτη.

ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *