Θέλει κανάλι ο Μαρινάκης

marinakis

Με στόχο να αναδεχθεί πρωταθλητής και στο τηλεοπτικό τοπίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωρά στην επόμενη μεγάλη επιχειρηματική κίνηση του.

Ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφασισμένος να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις ή πέντε τηλεοπτικές συχνότητες που θα δοθούν προετοίμασε εδώ και καιρό, με μια ομάδα στενών συνεργατών του , τεχνοκρατών και ανθρώπων της αγοράς και της τηλεόρασης έναν εντυπωσιακό φάκελο προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα είναι μέσα στους στόχους του και αυτή τη φορα.

Καιρό τώρα το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη ακουγόταν κάθε φορα που γίνονταν συζητήσεις για τις νέες άδειες. Όπως αποκάλυψαν τα «Παραπολιτικά» προχθές Σάββατο, ο κύβος ερριφθη.  «Alter Ego» αναμένεται να είναι η ονομασία του νέου τηλεοπτικού καναλιού ενώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας είναι έτοιμος να επεδύσει ένα εξαιρετικα εντυπωσιακό για τα δεδομένα της εποχής ποσό προκειμένου να δημιουργήσει ένα κανάλι πρωτοπόρο, δυναμικό και εξόχως ανταγωνιστικό

Ο γνωστός εφοπλιστής δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει στον χώρο της τηλεόρασης, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του υποστηρίζει ότι είναι διατεθειμένος να επενδύσει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, θέλοντας να δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή εφόσον φυσικά καταφέρει να εξασφαλίσει συχνότητα) έναν τηλεοπτικό σταθμό που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της τηλεόρασης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες  με την εταιρεία “Αλτερ Έγκο” η οποία έχει μετοχικό κεφάλαιο 8 εκατ. ευρώ και στο πρώτο ΔΣ συμμετέχουν εκτός από τον επιχειρηματία, ο Γιάννης Βρέντζος και η Φωτεινή Υψηλάντη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την   «Alter Ego» θα διεκδικήσει μόνος την άδεια  στον υπό διενέργεια διαγωνισμό, γεγονός που καταδεικνύει ότι πιστεύει και  γι αυτό επενδύει στην επιτυχία του σχεδίου  που έχει καταρτιστεί και λεπτομέρειες του θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

 

parapolitika.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *