Πότε οι γυναίκες φαίνονται πιο διαθέσιμες στο σεξ;

Sherlyn-Chopra

Πάντα σύμφωνα με τα μάτια ενός άντρα…

Μια νέα μελέτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας προσπαθεί να εξηγήσει πότε οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες πιο θελκτικές και έτσι υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να τις προσεγγίσουν.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε στο πανεπιστήμιο του Αρκάνσας, όπου οι ερευνητές ζήτησαν από μια ομάδα φοιτητών να τους πει για τα γενικά ενδιαφέροντά τους πάνω στο σεξ αλλά και για το τι πιστεύουν ότι σκέφτονται οι άλλοι συνομιλητές τους για το συγκεκριμένο θέμα. Οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτήσεις όπως: « όταν ένας άντρας ή γυναίκα πάει σε κάποιο μπαρ πόσο πιθανό είναι να βρουν κάποιον για να κάνουν σεξ το ίδιο βράδυ» και «ποιοι το αποζητάνε πιο πολύ, οι άντρες ή οι γυναίκες;».

Στην συνέχεια οι ερευνητές εξέτασαν τους ίδιους συμμετέχοντες όταν πλέον είχε βραδιάσει και η κούραση τους είχε καταβάλει. Τότε, εκτός από το αποτέλεσμα ότι οι άνδρες ενδιαφέρονται περισσότερο για το σεξ, κατέληξαν και στο συμπέρασμα ότι με την κούραση οι άντρες τείνουν να πιστεύουν ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά διαθέσιμη σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι όταν ήταν ξεκούραστοι!

ΠΗΓΗ: APOSPASMA.GR

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *