Την έκοψε η σύζυγος Σεφερλη

wpid-unnamed.jpg

Ενόχλησε το δοκιμαστικό αναβάθμισης της Τζούλιας Νόβα στο πρωϊνό του MEGA…

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά μετάδοσης του νέου πρωινού του Mega, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να γίνει «talk of the town». Η 23χρονη καλλονή από την Ουκρανία, που ζει και κάνει καριέρα στην Ελλάδα, η Τζούλια Νόβα, έγινε αμέσως «μήλον της Εριδος» ανάμεσα σε εκπομπές που ήθελαν να τη φιλοξενήσουν, αλλά και δημοσιογράφους που άρχισαν να ψάχνουν για τη μέχρι σήμερα ζωή της. Ομως, και το ίδιο το κανάλι στην εκπομπή του οποίου φιλοξενείται η εκρηκτική Τζούλια θέλησε μετά τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε να την εκμεταλλευθεί, «αυξάνοντας» τον -έτσι κι αλλιώς για όλους πλην του Μάρκου- περιορισμένο ρόλο της. Σύμφωνα λοιπόν με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Secret», οι παραγωγοί του «Mega με μία» πρότειναν στον Σεφερλή ένα concept παιχνιδιού με τον καιρό, με βασική «πρωταγωνίστρια» την Τζούλια Νόβα.

Παράλληλα, θέλησαν να μεγαλώσουν και την παρουσία του μοντέλου από την Ουκρανία στο κομμάτι της μόδας, με μικρές «πάσες», τα λεγόμενα ΟΝ, πριν από κάθε «επίδειξη». Και για αυτό τον λόγο, την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στο πλατό της εκπομπής η Τζούλια Νόβα έκανε δύο δοκιμαστικά.

Ομως… ποιος είδε την Ελενα Τσαβαλιά και δεν τη φοβήθηκε. Τεχνικοί που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με την ηθοποιό και σύζυγο του Μάρκου μιλούν για ένα ξέσπασμα που άρχισε με τη μορφή… γλυκού παραπόνου και συνεχίστηκε σε πιο αυστηρό ύφος. Η Ελενα ήθελε να μάθει ποιος πρότεινε το συγκεκριμένο δοκιμαστικό στην Τζούλια και με ποιο τρόπο η Ουκρανή θα προσαρμοστεί στη δομή της εκπομπής που διαμορφώνεται αποκλειστικά από τον Μ. Σεφερλή. Οι άνθρωποι του Mega, όταν της είπαν ότι ο Μάρκος ήταν ενήμερος για τα δοκιμαστικά της 23χρονης, κατάλαβαν ότι μάλλον έκαναν… γκάφα.

Η Ελενα Τσαβαλιά το γύρισε στην πλάκα, προσπαθώντας να δείξει ότι δεν ενοχλήθηκε. Τα δύο δοκιμαστικά μπορεί να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο η εντυπωσιακή Ουκρανή δεν φαίνεται να… αναβαθμίζεται. Οπως τουλάχιστον της είπαν άνθρωποι της παραγωγής, μπορεί να «γράφει» πολύ ωραία στον φακό, αλλά δεν «τα λέει» και τόσο καλά και για αυτό θα πρέπει να «ψηθεί» λίγο παραπάνω, ώστε κάποια στιγμή να εξελιχθεί. Είναι ωστόσο πανθομολογούμενο ότι η Ελενα Τσαβαλιά αντέδρασε στη σκέψη και μόνο η Τζούλια να αξιοποιηθεί περισσότερο.
Κι επειδή μάλλον ο Μάρκος δεν άντεξε τη… μουρμούρα, συμφώνησε με το να «παγώσουν» τα σχέδια προώθησης της 23χρονης…

ΠΗΓΗ: Ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *