Τι εστί squirting;

orgasm

Υπάρχει «γυναικεία εκσπερμάτωση» και αν ναι τι ακριβώς είναι αυτό;

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μερικές γυναίκες αναφέρουν ότι χάνουν αισθητή ποσότητα υγρών από την ουρήθρα, ένα φαινόμενο που ονομάζεται επίσης «γυναικεία εκσπερμάτωση». Στην αγγλική γλώσσα, γνωστό και ως «Squirting». Μέχρι σήμερα, τόσο η φύση όσο και η προέλευση αυτών των γυναικείων υγρών παραμένουν αμφιλεγόμενα. Τώρα, μία επιστημονική μελέτη επιχειρει να ξεδιαλύνει το… μυστήριο.

Τι εστί squirting, λοιπόν;
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από μία ομάδα Γάλλων, με επικεφαλής τον Samuel Salama, γυναικολόγο στο ιδιωτικό νοσοκομείο Parly II, στο Chesnay της Γαλλίας, μελετήθηκαν 7 γυναίκες χωρίς γυναικολογικές ανωμαλίες, οι οποίες ανέφεραν ότι παρουσιάζουν επανειλημμένες μαζικές «εκτοξεύσεις» υγρών, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες έκαναν υπερηχογράφημα ελάσσονος πυέλου, το οποίο περιλαμβάνει την μήτρα, τις ωοθήκες και την ουροδόχο κύστη. Το υπερηχογράφημα πραγματοποιήθηκε:
μετά την ούρηση, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, λίγο πριν τον γυναικείο οργασμό, λίγο μετά τον γυναικείο οργασμό

Τα αποτελέσματα
Σε όλες τις συμμετέχουσες επιβεβαιώθηκε η διεξοδική κενότητα της ουροδόχου κύστης. Δηλαδή, η ουροδόχος κύστη λίγο πριν τον γυναικείο οργασμό έδειξε ότι η πλήρωσή της ήταν αισθητή, ενώ μετά τον γυναικείο οργασμό η ουροδόχος κύστη ήταν άδεια.

Σύμφωνα με την έρευνα, δηλαδή, και μάλλον δυστυχώς για τους fans του, το «squirting» είναι η ακούσια εκπομπή των ούρων, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας, αν και συχνά, στο… μείγμα συμπεριλαμβάνονται και άλλες εκκρίσεις.

ΠΗΓΗ: PATHFINDER.GR

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *