Δημήτρης Κοντομηνάς: Στόχος η πρωτιά του Alpha και στην Κύπρο

Δημήτρης Κοντομηνάς

Ξεκίνησε μόλις πριν δύο μήνες το πρόγραμμά του και έχει έχει αγγίξει σχεδόν διψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Οι Κύπριοι τηλεθεατές αγαπούσαν το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Alpha Ελλάδος από τότε που το φιλοξενούσε το κυπριακό κανάλι Σίγμα. Tώρα, με τη δική του συχνότητα ο πρόεδρος του Ομίλου DEMCO Δημήτρης Κοντομηνάς έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να βάλουν τα δυνατά τους για να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο και στη Μεγαλόνησο.

Οι Κύπριοι τηλεθεατές αγαπούν πολύ τις κυπριακές παραγωγές, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη κάνει επιτυχία και στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και ήδη στο νέο πρόγραμμα του Alpha Κύπρου θα ενταχθούν δύο σειρές κυπριακής παραγωγής και ενημερωτικό πρόγραμμα αμιγώς κυπριακό. Φυσικά, ο Alpha Κύπρου θα έχει όλα τα «βαριά χαρτιά» του Alpha Ελλάδος.

Τα πρώτα δείγματα από την παραγωγή των ειδήσεων στην Κύπρο είναι εξαιρετικά. Η πολιτική του Κοντομηνά να μην συνδέεται με κόμματα, η ανεξαρτησία που διαφυλάσσει για τα μέσα του, κερδίζουν την εμπιστοσύνη και των Κυπρίων, όπως κέρδισαν και το κοινό στην Ελλάδα.

Από το ελληνικό πρόγραμμα που αναμεταδίδει ο ΑlphaΚύπρου ξεχωρίζουν και κερδίσουν στη μάχη της τηλεθέασης η Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη, το Πάμε Πακέτο με την Πόπη Χατζηβασιλείου, το Άκου τι Είπαν με τον Χρήστο Φερεντίνο, το Στην Υγειά μας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο  και το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου.

Είναι πλέον ασφαλής η πρόβλεψη ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ιδίως όταν βγουν στον αέρα και οι κυπριακές παραγωγές που ετοιμάζονται, ο Alpha Κύπρου θα πετύχει την πρωτιά και θα δικαιώσει για μια ακόμη φορά τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Το νέο άνοιγμα του Δημήτρη Κοντομηνά αναπόφευκτα θα καθορίσει τις εξελίξεις στην τηλεοπτική αγορά της Κύπρου.

Ο νέος τηλεοπτικός σταθμός απασχολεί ήδη 100 άτομα για τις ανάγκες του Alpha Κύπρου, με πολλούς νέους ανθρώπους να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, με κέφι και όρεξη.  Οι  ιδέες τους  υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο φέρνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν και οι παραγωγές της Κύπρου για το κανάλι, ενώ η υποστήριξη που έχει και θα έχει από τον Alpha Ελλάδας με τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραγωγές της plus productions αναμένεται να δώσουν αέρα ανανέωσης σε μια αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *