Σπυροπούλου: Είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω

spyropoulou3

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, στη σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την ομάδα της εκπομπής, έπεσε  την προηγούμενη εβδομάδα σ’ ενα meeting… όπου έχασε τον φραστικό έλεγχο και τον έλεγχο γενικότερα κι επιτέθηκε στην ομάδα- για την οποία η ίδια έχει δηλώσει ότι εργάζεται σκληρά επειδή είναι «βιοπαλαίστρια»-με απρεπείς χαρακτηρισμούς, βωμολοχίες και εκτοξεύοντας απειλές:

«Όλοι θα φύγετε, μόνο εγώ θα μείνω», είπε στους συνεργάτες της.

Βέβαια, μετά την έντονη φημολογία της απομάκρυνσης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Alpha, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, από την Κυριακή το βράδυ (καθώς επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα), είδαν το φως της δημοσιότητας και άλλες ατάκες που είπε στη περίφημη σύσκεψη, για την οποία έχει προκληθεί σάλος, εξαιτίας της συμπεριφοράς της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του toratora.gr αυτή η συμπεριφορά αποτελεί καθημερινότητα, καθώς με αυτούς τους τρόπους μιλάει στους συνεργάτες της κάθε φορά που δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της.

«Είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω!», «Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο @@@@ μου, όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι», «Αν θέλετε αυτά να τα κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου», «Να πάτε να …» ξεστόμισε μεταξύ άλλων άπταιστων «γαλλικών» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέρνοντας μοιραία την οριστική ρήξη με το κανάλι της Κάντζας, αφού η απομάκρυνση της, φέρεται ως ειλημμένη απόφαση του Προέδρου του Alpha.

Αυτό πλέον ενόχλησε και υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, αλλά και παράγοντες που έχουν σχέση με τον Alpha και προσωπική σχέση με τον πρόεδρο. Είναι οι ίδιοι που έχουν καλές σχέσεις, όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, και με την κυρία Γκολεμά, η οποία ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλά ενημερωμένη για την υπόθεση Σπυροπούλου. Η ίδια ήξερε και όλη την επικοινωνία του κυρίου Κοντομηνά, Σπυροπούλου και στελεχών, για αυτό και έγραψε περί μαρτυρικής νύχτας. Λέγεται μάλιστα ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπάθησε να πλησιάσει άτομα του σταθμού που στο παρελθόν την είχαν στηρίξει, αλλά οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό.

Κι ενώ τη Δευτέρα έγινε ανάκληση της απόφασης του Προέδρου του Alpha για να παραμείνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο τιμόνι της παρουσίασης του Σπίτι μου σπιτάκι μου, οι τελευταίες πληροφορορίες δείχνουν την πόρτα της εξόδου στη γνωστή παρουσίαστρια, που θα κληθεί να παρουσιάσει το ερχόμενο Σαββαστοκύριακο τις τελευταίες live εκπομπές, αφού ακολουθούν, μαγνητοσκοπημένες εορταστικές. Σύμωνα με τις τελευταίες εξελίξεις το 2015, θα βρει το Σπίτι μου σπιτάκι μου, χωρίς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τι οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Προφανώς, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του Σαββατοκύριακου σε συνδυασμό με το κακό κλίμα συνεργασίας και το τελευταίο ξέσπασμα της παρουσιάστριας στην ομάδα της, κατά τη διάρκεια του οποίου «στόλισε» κανονικά τους συνεργάτες της, οδήγησαν τελικά στην οριστική ρήξη.

ΠΗΓΗ: TORATORA.GR

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *