Ήμουν 18 και αυτός 78…

Kendra-Wilkinson

Ένα από τα πιο διάσημα κουνελάκια του Playboy και ένας από τους επίσημους «δεσμούς» του Χιού Χέφνερ! Η Κέντρα μπορεί να έχει γίνει μάνα, αποφάσισε όμως να ρίξει φως στη σχέση της με τον 88χρονο εκδότη του πιο δημοφιλούς ανδρικού περιοδικού στον κόσμο.

Η εντυπωσιακή Κέντρα Γουίλκινσον «παίζει» το Playboy και τον Χιού στα δάκτυλα! Η ξανθιά Playmate αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της για το πως έγιναν και πως έζησαν ως ζευγάρι μέσα στην έπαυλη του Playboy, εκείνη και ο υπέργηρος μεγιστάνας του γυμνού.

«Μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του και τότε η ιδέα μού φάνηκε καλή. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Τότε ζούσα σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, είχα μια χάλια ζωή και προσευχόμουν να μπορέσω να φύγω από εκεί. Όταν ο Χιου Χέφνερ μου ζήτησε να μετακομίσω στην έπαυλη του Playboy Mansion, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως σε όλο αυτό συμπεριλαμβανόταν και το σεξ. Σε ρωτούσε αν θα ήθελες να πας μαζί του στον επάνω όροφο. Και αυτό ήταν. Ημουν 18 και αυτός 78».

Με μόλις 60 χρόνια διαφορά, η Κέντρα ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει σεξ με το αφεντικό: «… ήταν δική σου επιλογή. Ημουν περίεργη τι συνέβαινε με τα »κορίτσια του», γιατί πάντα έπαιρνε στο δωμάτιό του από δύο κοπέλες και πάνω».

Η Κέντρα έφυγε από την έπαυλη του Playboy τον Νοέμβριο του 2008, όταν αποφάσισε να αλλάξει ζωή, να εγκαταλείψει τον Χιου Χέφνερ, να παντρευτεί και να γίνει μητέρα…

Σήμερα, η 29χρονη Κέντρα παίρνει μέρος στο ριάλιτι παιχνίδι «I’m a celebrity»!

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *