Ποιος θέλει το διάσημο μπουφάν του Γιάνη;

VAROYFAKIS

Η κλήρωση θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Λονδίνο, όπου θα παρουσιάσει το βιβλίο του…

Μπορεί να μοιάζει με τρολιά… αλλά δεν είναι: Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης χαρίζει το δερμάτινο μπουφάν του, με το οποίο καταγράφηκε σε ώρες τηλεοπτικού υλικού να καβαλάει τη μηχανή του ως «ροκ υπουργός» σε έναν… τυχερό θαυμαστή που θα προκύψει από κλήρωση!

Εκδοτικός οίκος του Λονδίνου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του κυρίου Βαρουφάκη και ζητά από τους θαυμαστές του, που θα έχουν την τιμή να τους υπογράψει τα βιβλία που θα αγοράσουν, να δηλώσουν συμμετοχή και για την κλήρωση.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου στο κεντρικό βιβλιοπωλείο Foyle του Λονδίνου καλούν όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν «ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ευρωπαϊκής πολιτικής», να δηλώσουν συμμετοχή και να φτάσουν στη διοργάνωση μισή ώρα νωρίτερα, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.

Όποιος συμμετέχει στην εκδήλωση «θα συμμετέχει επίσης σε διαγωνισμό για να κερδίσει το πολύ δικό του και διάσημο δερμάτινο μπουφάν μηχανής του Γιάνη Βαρουφάκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Οίκου.

Εκεί επίσης αναφέρονται και οι όροι συμμετοχής στην εκδήλωση:
«Θα υπογραφούν μόνο βιβλία του Γιάνη Βαρουφάκη.
Λόγω χρονικών περιορισμών δεν θα υπάρχει δυνατότητα να ποζάρει για φωτογραφίες.
Μπορούν να γίνουν αφιερώσεις, αλλά μπορούν να περιέχουν μόνο ονόματα.
Για να συμμετέχετε στην κλήρωση πρέπει να έχετε κλείσει νωρίτερα θέση. Ο νικητής θα πρέπει να βρίσκεται στην εκδήλωση και η κλήρωση θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης».

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *