Ο Περρής απέναντι στον Θέμο

Perris_Themos

Οι ιδιοτελείς φιλίες είναι μάστιγα στην εποχή μας. Στην προκειμένη περίπτωση, όλοι γνωρίζουν οτι ο Περρής μόνο κέρδισε απο την «φιλία» του με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Οι γνωρίζοντες πράγματα, ειναι ξεκάθαροι: Δεν υπήρξε ποτέ φιλία μεταξύ των δύο. Μόνο τυπική συνεργασία.

Ο Περρής, είναι ένας ικανός Δημοσιογράφος – παραγωγός, που μαζί με το μπρίο και την διορατικότητα του Θέμου απογείωσαν το τηλεοπτικό ΟΛΑ. Πρόκειται όμως για έναν κυκλοθυμικό και ανασφαλή άνθρωπο, που πολλές φορές δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα του ΟΛΑ, αναγκάζοντας τον Θέμο πολλές φορές να έχει… πυροσβεστικό ρόλο.

Τελικά αποχώρησε -ή τον αποχώρησε ο Θέμος- απο την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και στη συνέχεια απο την εκπομπή. Και τώρα θα εμφανιστεί τηλεοπτικά απέναντι στον πρώην εργοδότη του -και κατα πολλούς- ευεργέτη του. Ο Βαγγέλης Περρής λοιπόν αποδέχτηκε την πρόταση Πρετεντέρη για να παραστεί στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ, την Tρίτη 14/6, εκπομπή η οποία ένα μεγάλο μέρος της κοντράρεται με το ΟΛΑ.

Και αυτο μετά την αφοπλιστική δήλωση Περρή στον Alpha στην ερώτηση αν του έχει λείψει ο Θέμος:  «Όχι. Αλήθεια το λέω. Είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς, δένομαι με τα πάντα. Σε αυτό περίμενα ότι θα υποφέρω, ότι θα ακούσω τη μουσική και θα βάλω τα κλάματα. Δε συνέβη. Με τον Θέμο δεν βρισκόμαστε. Τυχαία βρεθήκαμε στην πρεμιέρα στο ασανσέρ. Αυτή ήταν η τελευταία μας κοινή συνάντηση. Μιλήσαμε, του ευχήθηκα για την εκπομπή, είπε να τα πούμε, δεν τα είπαμε, υπάρχουν προφανώς άλλοι ρυθμοί, οπότε ούτε εγώ το ήθελα γιατί θα ήταν σαν να προσπαθούμε να βρεθούμε κάτω από συνθήκες που δεν είχαν ωριμάσει για να τις αποδεχτούμε…».

Εγωισμός, ναρκισσισμός, αχαριστία, ρεαλισμός, πικρία, όποιο χαρακτηρισμό και αν χρησιμοποιήσετε, μέσα θα πέσετε…

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *