Ο ερωτιάρης κος Ρουμπινί!

Nouriel-Roubini-and-friends

Πώς μπερδεύτηκε ο διάσημος οικονομολόγος και κοινοποίησε τις… ορέξεις του σε 321.000 followers!

Ο επονομαζόμενος και “Κασσάνδρα” των αγορών διάσημος νομπελίστας, οικονομολόγος, γνωστός εκτός των άλλων και για την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο και στην πολυτελή διαβίωση, έκανε ένα μοιραίο λάθος που έκανε αστραπιαία το γύρο του κόσμου και τον εξεθεσε στα μάτια των χιλιάδων follower του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Συγκεκριμένα ο κ. Ρουμπινί βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Σικάγο, όπου παρέστη σε οικονομικό συνέδριο και έδωσε μια σειρά από ομιλίες. Στο περιθώριο των υποχρεώσεών του συναναστράφηκε με φίλους του, έναν εκ των οποίων θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά και παράλληλα να του ζητήσει τη βοήθειά του για να βρει… γυνακεία συντροφιά. Μόνο που μπερδεύτηκε και αντί να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (direct message), ανήρτησε το μήνυμα απευθείας στο Twitter, συνεπώς το κοινοποίησε και στους 321.000 followers του!

Το επίμαχο μήνυμα έγραφε: «Wenjie, χάρηκα που σε είδα χθες. Είμαι στο Σικάγο για δουλειά. Ελεύθερος απόψε. Ξέρεις καυτές κοπέλες που να είναι διαθέσιμες για δείπνο και ποτά; Ενημέρωσέ με…».

Όταν κατάλαβε τη γκάφα του ο κ. Ρουμπινί έσπευσε να διαγράψει το επίμαχο tweet, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει, καθώς κάποιοι πιο γρήγοροι, κατάφεραν να αποθηκεύσουν το μήνυμα. Και όχι μόνο. “Θυμήθηκαν” να αναρτήσουν και μια σειρά από παλαιότερες φωτογραφίες του μίστερ Ρουμπινί με “καυτή” συντροφιά και σε πόζες που δεν συνάδουν με το προφίλ ενός παγκοσμίου φήμης οικονομολόγου και επιφανούς διαχειριστή κεφαλαίων…
 

 

 

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *