Η γυμνή… δασκάλα!

se2

Ήταν πριν από περίπου 15 χρόνια όταν η σέξι Ιταλίδα δασκάλα, Ανίτα, μόνο το μικρό της όνομα δημοσιοποιήθηκε, πόζαρε προκλητικά ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια.
Όταν οι φωτογραφίες της διέρρευσαν στο διαδίκτυο, άγνωστο ακόμα πώς, εξοργισμένοι γονείς ζήτησαν να απομακρυνθεί από το σχολείο στο οποίο διδάσκει, στην πόλη Τρεβίζο της Ιταλίας.

«Δεν είμαι χαρούμενη που μια γυναίκα που έβγαζε το στήθος της έξω για φωτογραφίες πορνό διδάσκει τον γιο μου. Είναι αηδιαστικό και θα έπρεπε να απολυθεί», δήλωσε στη Mirror μια 35χρονη μητέρα.

Εξοργισμένος και ένας 45χρονος πατέρας, με το όνομα, Αρίγκι Ντελούτσι, που χαρακτήρισε τις φωτογραφίες γαργαλιστικές, τονίζοντας όμως ότι δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους που διδάσκει.

Όμως, το σχολείο αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σέξι δασκάλα, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αντιστεκόμενο στις πιέσεις για αποπομπή που δέχτηκε από τις οικογένειες των μαθητών.
«Οι φωτογραφίες είναι πολύ παλιές. Είναι υπέροχη καθηγήτρια και όλοι οι μαθητές της έχουν μάθει πολλά από αυτήν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη συνεχίσει την καλή δουλειά της», σχολίασε η διευθύντρια του σχολείου, Αντονία Πίβα.

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *