Στον ANT1 ο Καλημερης

unnamed (5)

Ο ΑΝΤ1 θα είναι ο επόμενος τηλεοπτικός σταθμός – σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, που θα στεγάσει τον Τζώνη Καλημέρη.

Το έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης από την καινούργια χρονιά θα αναλάβει ρόλο συμβούλου περιεχομένου στο κανάλι του Αμαρουσίου, που με έναν μαγικό τρόπο κατάφερε μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια να αποδυναμώσει στελεχιακά τους αντίπαλους σταθμούς και να πάρει το ρίσκο να συστεγάσει την αφρόκρεμα των στελεχών της ιδιωτικής τηλεόρασης!

Έτσι, μετά τον Πέτρο Μπούτο, εντάσσει στο δυναμικό του και τον Τζώνη Καλημέρη που παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από τη θέση του διευθυντή τηλεόρασης του ALPHA την περασμένη εβδομάδα! Αν και δεν εξέλειπαν τα μικροπροβλήματα το στέλεχος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αιτία της αποχώρησής του από το κανάλι της Κάντζας ήταν η δημιουργία της θεατρικής εταιρίας «ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ» με τον επιχειρηματία Τάσο Παπανδρέου, η οποία τον αποσπούσε από τις υποχρεώσεις του στο κανάλι. Τέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά την παραίτησή του παραδέχθηκε ότι «Δεν θα φύγει για πολύ καιρό από την τηλεόραση και ότι θα επιστρέψει μετά από ένα διάστημα»!

Πηγή εφημερίδα «Καρφί»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *