Ψάχνονται στο STAR

zaxarea

Ένα νέο τηλεπαιχνίδι αναμένεται να τοποθετηθεί στο πρόγραμμα του STAR από το δεύτερο μισό της σεζόν και συγκεκριμένα στη ζώνη του lead in… προκειμένου να στηριχθεί και κυρίως να προστατευτεί η επιτυχημένη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί το format και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες προκειμένου να είναι έτοιμο το Φεβρουάριο για να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού.

Μέχρι τότε και περίπου για δύο μήνες η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε προσωρινά να τοποθετήσει στη θέση του σημερινού lead in ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 1980, αντικαθιστώντας την καθημερινή τουρκική σειρά «Μαύρο τριαντάφυλλο» που δεν κατάφερε να αποσπάσει τα βλέμματα των τηλεθεατών.

Έτσι λοιπόν από αύριο Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού το σίριαλ «Μαύρο τριαντάφυλλο» μετακινείται και θα μεταδίδεται κάθε πρωί στις 8:00, ενώ στις 9:00 θα ακολουθεί η ελληνοκυπριακή παραγωγή «Όρκος σιωπής». Η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Live U», καθώς και το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει.

 

ΠΗΓΗ: ENIMEROSI24.GR

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *